Betaalmogelijkheden

Bankoverschrijving

Bij een bankoverschrijving maak je zelf het openstaande bedrag over naar onze bankrekening. Aan de hand van de aankoopfactuur kun je zien om welk bedrag het gaat en naar welk rekeningnummer je het bedrag kunt overmaken. Ook de betalingstermijn vind je op de factuur. Betaling via bankoverschrijving dient altijd gedaan te worden onder vermelding van het juiste factuurnummer. Je bent zelf verantwoordelijk voor het juist invullen van alle gegevens.

iDEAL

Online aankopen kunnen gemakkelijk betaald worden via iDEAL. Kies bij checkout voor de betaalmethode iDEAL en selecteer de bank waarmee je wilt betalen. Je wordt omgeleid naar je eigen online bankomgeving en gevraagd om in te loggen. Vul je gegevens in en rond het betalingsproces af. Alle betaalgegevens zoals het over te maken bedrag, rekeningnummer en eventuele betalingskenmerken zijn al ingevuld. Je bank zal de betaling aan ons bevestigingen en je terugsturen naar de webshop.

Bancontact

Voor onze Belgische klanten bieden we de mogelijkheid om met Bancontact te betalen. Kies tijdens het afrekenen voor de methode Bancontact. Vervolgens krijg je de keuze om om je kaartgegevens in te voeren of om te betalen via de app. Wanneer je je kaartgegevens invoert zul je omgeleid worden naar de vertrouwde internetbankieromgeving van je bank. Rond de betaling af, wanneer deze succesvol is zul je terug doorverwezen worden naar de webshop.

PayPal

Liever via PayPal betalen? Geen probleem. Horecacentrum Brabant biedt PayPal aan als betaalmethode. Kies bij het afrekenen voor de betaalmethode PayPal en volg de instructies. De webshop zal je omleiden naar jouw persoonlijke PayPal omgeving. Log in met je e-mailadres en wachtwoord van PayPal en betaal met je online wallet. PayPal is een makkelijke en veilige manier van online betalen en het geniet veel vertrouwen bij klanten omdat er geen persoonlijke of financiële gegevens gedeeld worden wanneer een betaling wordt verricht.