Tweedehands Horeca koelwerkbank kopen

Tweedehands Horeca koelwerkbanken

Wij hebben koelwerkbanken in vele verschillende maten en uitvoeringen. Onze grote voorraad aan gebruikte koelwerkbanken maakt het dat jij je ideale koelwerkbank tweedehands kunt vinden. Een gekoelde werkbank is onmisbaar in een professionele keuken, ze maken goed gebruik van de ruimte en bevorderen de doorlooptijden. Vind de gekoelde werkbank die je zoekt bij Horecacentrum Brabant.

Koeltoonbank

Een koeltoonbank dient als koelvitrine. De horeca koelvitrine legt producten op display voor de gast. Een koelvitrine werkt verkoop bevorderend omdat producten in het zicht liggen door de toonbank vitrine. Koelvitrine gebruikt kopen? Horeca Centrum Brabant heeft een grote voorraad aan gebruikte horeca apparatuur. Wanneer je met verse producten werkt is een koeltoonbank onmisbaar. Laat jouw bezoekers zien met welke mooie producten bestellingen gemaakt worden, dit wekt vertrouwen en zal de klant eerder een bestelling laten doen. Kom eens langs in onze showroom en bekijk al onze koeltoonbanken, je kunt natuurlijk ook altijd even contact opnemen voor meer informatie over een gebruikte of nieuwe koeltoonbank.

Horeca koeltoonbanken bekijken

Saladette / Saladiere

Horeca Centrum Brabant heeft saladettes en saladieres tweedehands en nieuw op voorraad. Een saladette of saladiere werkt enorm ruimtebesparend en maakt de routing voor uitgifte van producten efficiënter. Een koelwerkbank met saladette of saladiere is onmisbaar wanneer je met verse ingrediënten werkt. De saladette stelt je in staat de verse producten aan de werkbank te koelen. Horecacentrum Brabant heeft saladettes met gebogen glas, diepe saladettes en saladettes met 1 deur, 2 deuren of 3 deuren. Kom langs in onze showroom om de saladette te vinden die bij jouw onderneming past. Of neem contact met ons op, we vertellen je graag meer.

Horeca Saladieres